Kuda i kako da vodite vaš ERP posao u narednim godinama?

​Koliko puta ste se zapitali kako najlakše da pronađete nove kupce, među hiljadama domaćih firmi koja nemaju ERP rešenja? A zašto ga nemaju? Da li je u pitanju samo kriza potražnje? Zato vam nudimo tri studije o poslovnim softverskim rešenjima, koje pružaju sveobuhvatni pregled domaće ERP scene...


Poruči izveštaje

Konferencija: DATUM 2019 – Data centri i IT infrastruktura

Utorak, 16. april 2019. DATUM 2019 – Data centri i IT infrastruktura

Tržišna konkurentnost i zahtevi klijenata da „non-stop“ pristupaju podacima, nameću kompanijama i institucijama (koje rade posao sa velikim količinama podataka) sve veća ulaganja u IT infrastrukturu, što čini odluke o Data centrima prioritetnim za te organizacije.

DATUM konferencija je stručnog i edukativnog karaktera u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija, koja će 16. aprila ponuditi odgovore na sledeća pitanja:

  • Kako da obezbedite pouzdanu infrastrukturu i kontinuitet poslovanja?
  • Kako da umanjite rizike i obezbedite infrastrukturu za digitalnu transformaciju?
  • Kada i na koji način odabrati Data centar po Vašoj meri?

U prijatnoj atmosferi hotela „Crowne Plaza- Beograd” očekuje se prisustvo preko 300 IT i poslovnih profesionalaca. Naši partneri objasniće Vam kako da svoje poslovanje učinite stabilnijim i efikasnijim, potkrepljujući to najboljim primerima iz dosadašnje prakse.

Odaberite DATUM da biste bili u pravo vreme na pravom mestu!

www.datum.rs

 

Partneri konferencije su najpoznatije kompanije koje se bave infrastrukturom na domaćoj sceni:

Enel PS, Vesimpex, TR Servisi, Lanaco, Netcast, Sion Net

i njihovi partneri – globalni lideri:

Schneider Electric, Rittel, Vertiv, Alcatel, BICSI, Uptime Institute…

Kuda i kako da vodite vaš integratorski posao u narednim godinama?

U privredi Srbije leži veliki potencijal za rast IT ulaganja, a da li vam je jasno ko i kada će ga realizovati? Naš doprinos da krenete u pravom smeru predstavlja rad na ovim analizama i verujemo da će doprineti vašem boljem razumevanju tržišta, konkurencije i kupaca. Detaljne informacije, analize i prognoze pomažu da se dobiju odgovori na ključna pitanja...


Poruči izveštaje