Kuda i kako da vodite vaš ERP posao u narednim godinama?

​Koliko puta ste se zapitali kako najlakše da pronađete nove kupce, među hiljadama domaćih firmi koja nemaju ERP rešenja? A zašto ga nemaju? Da li je u pitanju samo kriza potražnje? Zato vam nudimo tri studije o poslovnim softverskim rešenjima, koje pružaju sveobuhvatni pregled domaće ERP scene...


Poruči izveštaje

Informatička industrija Srbije, stanje 2015 i trendovi 2016-2017

Cilj ove studije je da odredi broj informatičkih preduzeća u Srbiji, da prikaže njihovu veličinu, strukturne odlike i broj zaposlenih u informatičkoj industriji.

Kvalitetna IT industrija je preduslov oporavka domaće ekonomije i okosnica budućeg razvoja, a za određivanje nivoa kvaliteta neophodno je poći od jedne ovakve studije.

Rezultati prikazani u ovoj studiji mogu da posluže: svakoj informatičkoj kompaniji u Srbiji da uporedi svoje poslovne performanse sa sektorskim; kao osnova za pregovaranje između IT preduzeća i potencijalnih investitora iz inostranstva; budućim, detaljnijim analizama pojedinačnih podkategorija i bitnih IT pitanja.

Ovaj rad može da bude od koristi i predstavnicima državnih institucija, odgovornim za informatički razvoj u Srbiji, pri određivanju: nivoa tehnološkog razvoja, istraživačko-razvojnog potencijala zemlje i jasnije strategije razvoja IT industrije.

Preuzmite sadržaj izveštaja

POZOVITE ZA VIŠE DETALJA

Kuda i kako da vodite vaš integratorski posao u narednim godinama?

U privredi Srbije leži veliki potencijal za rast IT ulaganja, a da li vam je jasno ko i kada će ga realizovati? Naš doprinos da krenete u pravom smeru predstavlja rad na ovim analizama i verujemo da će doprineti vašem boljem razumevanju tržišta, konkurencije i kupaca. Detaljne informacije, analize i prognoze pomažu da se dobiju odgovori na ključna pitanja...


Poruči izveštaje